Δίκη Focus: Καταθέτουν δημοσιογράφοι και ανώτατο στέλεχος της πρώην Λαϊκής

Δίκη Focus: Καταθέτουν δημοσιογράφοι και ανώτατο στέλεχος της πρώην Λαϊκής

Με την κατάθεση νέων μαρτύρων κατηγορίας συνεχίζεται την ερχόμενη Τετάρτη(10/4) ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, η εκδίκαση της ποινικής υπόθεσης που αφορά στην κατ΄ ισχυρισμό δωροδοκία του πρώην Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Χριστόδουλου Χριστοδούλου με €1 εκ. από την εταιρεία Focus.

Συγκεκριμένα, στην επόμενη δικάσιμο έχουν κληθεί να καταθέσουν, μεταξύ άλλων, ως μάρτυρες κατηγορίας ο τότε Διευθυντής Προσωπικού της Λαϊκής Τράπεζας Πόλυς Βότσης και οι δημοσιογράφοι Σωτήρης Παρούτης και η Νάνσια Παλάλα Χαρίδη.

Στο επίκεντρο της τελευταίας ακροαματικής διαδικασίας βρέθηκαν η διαδικασία πρόσληψης του Ανδρέα Κιζουρίδη στην πρώην Λαϊκή Τράπεζα και η μεταβίβαση των δύο οικοπέδων που ο κ. Κιζουρίδης είχε αγοράσει από την Ιερά Μονή Κύκκου στην Αθηνά Χριστοδούλου.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα χέρια της Κυβέρνησης η έκθεση της ATF για την πυρκαγιά – Θα δημοσιοποιηθεί μετά την επεξεργασία

Στα χέρια της Κυβέρνησης η έκθεση της ATF για την πυρκαγιά – Θα δημοσιοποιηθεί μετά την επεξεργασία

Την έκθεση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αλκοόλ, Καπνού, Πυροβόλων Όπλων και Εκρηκτικών (ATF) του Υπουργείου Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών παρέλαβε η Κυβέρνηση, σε σχέση με τα γεγονότα της πρόσφατης μεγάλης πυρκαγιάς στην Ορεινή Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE