ΚΥΠΡΟΣ: Θάνατος «μυστήριο» 27χρονου φοιτητή στην κατεχόμενη Κερύνεια

ΚΥΠΡΟΣ:  Θάνατος «μυστήριο» 27χρονου φοιτητή στην κατεχόμενη Κερύνεια

Την τελευταία του πνοή άφησε το απόγευμα της Κυριακής 27χρονος στην κατεχόμενη Κερύνεια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ τύπο ήταν γύρω στις 18:00 το απόγευμα όταν ο φοιτητής Jeremiah Bababunmi Amupitan με καταγωγή από την Νιγηρία εντοπίστηκε νεκρός στον κοιτώνα φοιτητικής εστίας όπου διέμενε.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την λεγόμενη «αστυνομία» με τις πρώτες έρευνες να αποκλείουν το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

Τη Δευτέρα 8/4 στην νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 27χρονου φοιτητή λήφθηκαν δείγματα τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE