Αναπάντεχος χωρισμός για δημοφιλή Ελληνίδα ηθοποιό- Τραβούν χωριστούς δρόμους μετά από 14χρονια

Αναπάντεχος χωρισμός για δημοφιλή Ελληνίδα ηθοποιό- Τραβούν χωριστούς δρόμους μετά από 14χρονια

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να ακολουθήσουν, η Αγγελική Λάμπρη και ο Αντώνης Αγγελόπουλος. Η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης, μετά από 14 χρόνια κοινής ζωής, έδωσαν τέλος στη σχέση τους, από την οποία και απέκτησαν μια κόρη.

Η Αγγελική Λάμπρη έχει αφοσιωθεί στα επαγγελματικά της και στη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, "Σ΄αγαπάω αλλά…"

Η ηθοποιός μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της, ταξίδεψαν στο εξωτερικό, αναρτώντας σχετικές φωτογραφίες στα social media. Η Αγγελική Λάμπρη πόζαρε από τη Νέα Υόρκη με τον Γιώργο Καπουτζίδη, ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία της από το Σικάγο.

Μέχρι στιγμής πάντως η ίδια δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Όλα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσαν σήμερα ότι ο λιμός στη Γάζα είναι μια "ανθρωπογενής κρίση" και προειδοποίησαν ότι η χρήση της λιμοκτονίας ως όπλο πολέμου απαγορεύεται βάσει του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου.