Το μήνυμα του προς Κίρζη: «Να μην ασχολείται…» – ΑΙΧΜΕΣ για την υπόθεση Ουζόχο

Το μήνυμα του προς Κίρζη: «Να μην ασχολείται…» – ΑΙΧΜΕΣ για την υπόθεση Ουζόχο

Για το πολύκροτο θέμα Ουζόχο αλλά και για τον Νίκο Κίρζη, στάθηκε στην εκπομπή «Ώρα για μπάλα» της Cytavision, ο νέος πρόεδρος της Ανόρθωσης, Μιχάλης Χατζηπαντέλας.

Τα όσα δήλωσε:

«Έπρεπε να το διερευνήσουν από την πρώτη μέρα για Ουζόχο και όχι να γίνονται μπαράζ συσκέψεων και ποια απόφαση συμφέρει ποιον. Να πω στον κύριο Κίρζη να μην ασχολείται με την Ανόρθωση όπως εμείς δεν ασχολούμαστε με τον Απόλλωνα. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει οποιαδήποτε άλλη ομάδα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.