Η Μαντόνα θα εμφανιστεί στον τελικό της Eurovision

Η Μαντόνα θα εμφανιστεί στον τελικό της Eurovision

Στον τελικό της φετινής Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ στις 18 Μαΐου, θα εμφανιστεί η ποπ σταρ Μαντόνα. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει σε δημοσίευμα της η βρετανική εφημερίδα The Independent, επικαλούμενη την ισραηλινή εφημερίδα Haaretz.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Μαντόνα θα ερμηνεύσει δύο κομμάτια: μία παλιά της επιτυχία και ένα νέο, τραγούδι της. Η εμφάνιση της τραγουδίστριας στον τελικό του μουσικού διαγωνισμού θα κοστίσει σύμφωνα με την εφημερίδα ένα εκατ. δολάρια, τον οποίο, όπως λέει, θα πληρώσει ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Σιλβάν `Ανταμς ο οποίος μένει μόνιμα στο Τελ Αβίβ.

Το Ισραήλ θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό τραγουδιού, καθώς στην περσινή διοργάνωση η Netta, με το τραγούδι "Toy" κατάφερε να κερδίσει την πρωτιά αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Ελένη Φουρέιρα, που διαγωνίσθηκε για την Κύπρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE