ΛΑΡΝΑΚΑ: Επιχείρηση της Αστυνομίας σε υποστατικό - Κλήθηκε στο ΤΑΕ ο Ε/κ ιδιοκτήτης

ΛΑΡΝΑΚΑ: Επιχείρηση της Αστυνομίας σε υποστατικό - Κλήθηκε στο ΤΑΕ ο Ε/κ ιδιοκτήτης

Νέα επιχείρηση για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου διενήργησαν την Δευτέρα (8/4) μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ της Δευτέρας (8/4) μέλη των ΟΠΕ και ΤΑΕ Λάρνακας έκαναν στοχευμένη επιχείρηση στο πλαίσιο της οποίας ερεύνησαν υποστατικό στα Περβόλια, ιδιοκτησίας Ε/κ, όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Για τους ΗΥ υπάρχει εύλογη υποψία ότι είχαν μετατραπεί σε μηχανές τυχερού παιγνίου τύπου φρουτάκια και ότι έχουν εγκαταστημένα μη εξουσιοδοτημένα αντίτυπα λειτουργικών λογισμικών προγραμμάτων κατά παράβαση του περί πνευματικής ιδιοκτησίας Νόμου.

Επίσης κατασχέθηκαν κάμερες ασφαλείας.

Ο ιδιοκτήτης του υποστατικού κλήθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας για ανάκριση. Ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λάρνακας σε συνεργασία με τον ΟΠΕ Λάρνακας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εξέλιξη στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Η ΡΑΕΚ μεταβίβασε στον ΑΔΜΗΕ τις άδειες του EuroAsia Interconnector

Εξέλιξη στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Η ΡΑΕΚ μεταβίβασε στον ΑΔΜΗΕ τις άδειες του EuroAsia Interconnector

Μια σημαντική εξέλιξη για το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου–Ελλάδας σηματοδοτεί η σημερινή δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας των αποφάσεων 302 και 303/2025 της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ), με τις οποίες μεταβιβάζονται στον ΑΔΜΗΕ η Άδεια Ιδιοκτήτη Γραμμής Διασύνδεσης και η Άδεια Διαχειριστή Γραμμής Διασύνδεσης, που μέχρι σήμερα ανήκαν στην εταιρεία EuroAsia Interconnector.

BEST OF TOTHEMAONLINE