ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη 17χρονος - Μαρτυρία για φωτιά σε πάρκο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη 17χρονος - Μαρτυρία για φωτιά σε πάρκο

Συνελήφθη την Δευτέρα (9/4) με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 17χρονος κάτοικος Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.

Εναντίον του 17χρονου, προέκυψε μαρτυρία σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φωτιάς που ξέσπασε σε κοινοτικό πάρκο στη Λεμεσό, τα μεσάνυχτα της 1 η Απριλίου 2019.

Από την φωτιά είχαν καταστραφεί πλαστικές καρέκλες και τραπέζια, ενώ προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές και σε κιόσκι, που βρίσκεται στο εν λόγω πάρκο.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE