ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ – Ψηλά στη λίστα του κόουτς ο Νσούε

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ – Ψηλά στη λίστα του κόουτς ο Νσούε

Την περίπτωση του Εμίλιο Ενσούε φέρεται να έχει ψηλά στη λίστα του ο Γιώργος Δώνης, σύμφωνα με τη Live Sport.

Ο γεννημένος στη Μαγιόρκα (έχει ισπανικό διαβατήριο) αλλά διεθνής με την Ισημερινή Γουινέα είχε πάει στον ΑΠΟΕΛ με απόφαση του Έλληνα τεχνικού, αλλά μετά από ρήξη με τον προπονητή του αποχώρησε από την Κύπρο στα τέλη του Φλεβάρη και έκτοτε είναι χωρίς ομάδα.

Πρόκειται για έναν πολυσύνθετο ποδοσφαιριστή, που μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα της άμυνας (κυρίως) ή και της μεσαίας γραμμής, ενώ με την εθνική του ομάδα έχει χρησιμοποιηθεί και ως δεκάρι.

Ο 29χρονος άσος είχε φέτος 11 συμμετοχές και 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ με την εθνική του ομάδα έχει 18 παρουσίες και 9 τέρματα.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «τραπέζι» η ΑΤΑ – Μαραθώνιες επαφές Χριστοδουλίδη με κοινωνικούς εταίρους

Στο «τραπέζι» η ΑΤΑ – Μαραθώνιες επαφές Χριστοδουλίδη με κοινωνικούς εταίρους

Σε εντατικούς διαλόγους βρίσκεται το Προεδρικό για τον μηχανισμό Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).