Χαμός με Ελλαδίτη επώνυμο που συνελήφθη – Καταζητείτο 16 χρόνια – VIDEO

Χαμός με Ελλαδίτη επώνυμο που συνελήφθη – Καταζητείτο 16 χρόνια – VIDEO

H ΕΛΑΣ μετά από ένα συνήθη έλεγχο για την εξακρίβωση στοιχείων ενός 45χρονου στο κέντρο της Αθήνας ανακάλυψε ότι επρόκειτο για γνωστό τραγουδιστή, τηλεπαρουσιαστή και δημοσιογράφο που καταζητείτο από την περίοδο 2002-2003.

Τότε,  είχε αποδράσει από συγκεκριμένη φυλακή της Κρήτης όπου κατηγορείτο για άλλη υπόθεση απάτης.

Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης μάλιστα είχε βρεθεί τα τελευταία χρόνια, στο πλευρό επιτυχημένων καλλιτεχνών.

Ωστόσο, κανένας αξιωματικός να αντιληφθεί ότι το πρόσωπο αυτό με τις εκατοντάδες τηλεοπτικές κι όχι μόνο εμφανίσεις ήταν ο δραπέτης πριν από 17 περίπου χρόνια που …ξεχάστηκε στην συνέχεια.

Ο 45χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς και θα οδηγηθεί στις δικαστικές αρχές.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή της Φαίη Σκορδά, το εν λόγω πρόσωπο κυκλοφορούσε με ψευδώνυμο.

Μάλιστα, στην εκπομπή, αναφέρθηκε ότι ο 45χρονος χρησιμοποιούσε συχνά ονόματα άλλων επωνύμων, για τους οποίους έλεγε πως θα συνεργαζόταν. Κάτι που έγινε και στην περίπτωση της Σκορδά, η οποία εκνευρίστηκε μόλις το έμαθε.

Δείτε πιο κάτω τις αποκαλύψεις που έγιναν στην εκπομπή:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE