Δεν αποφάσισε ακόμη, αν θα κάνει το… ΧΑΤΙΡΙ στον Τιμούρ Κετσπάγια

Δεν αποφάσισε ακόμη, αν θα κάνει το… ΧΑΤΙΡΙ στον Τιμούρ Κετσπάγια

Εδώ και μέρες έγινε γνωστή η επιθυμία του προπονητή της Ανόρθωσης από τη νέα σεζόν, Τιμούρ Κετσπάγια, να φέρει στο δυναμικό της ομάδας της Αμμοχώστου τον Γεωργιανό αριστερό ακραίο αμυντικό, Γκιόργκι Ναβαλόφσκι.

Ο ίδιος ο παίκτης μίλησε στο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι της Γεωργίας για όλα αυτά τα δημοσιεύματα που τον φέρουν να είναι παίκτης της Ανόρθωσης τη νέα σεζόν και είπε «Δεν ξέρω αν θα πάω ή όχι στην Ανόρθωση. Η αλήθεια είναι πως τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμη».

Ο Ναβαλόσκι αναφέρθηκε στην Μπατούμι, παρατηρώντας πως γίνεται εκεί μία καλή προσπάθεια, με την ομάδα να έχει φιλόδοξους ανθρώπους.  Πρόσθεσε ότι μπορεί να κτιστεί μία ομάδα φιλόδοξη και δυνατή, που θα μπορεί να ανεβάσει το ανταγωνιστικό επίπεδο του πρωταθλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη στο Καζακστάν θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, την Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2026, στην οποία θα συνοδεύεται από μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και επιχειρηματική αποστολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE