ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Εξελίξεις στην ασύλληπτη τραγωδία με την μητέρα που σκότωσε με 17 μαχαιριές τον 7χρονο γιο της -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Εξελίξεις στην ασύλληπτη τραγωδία με την μητέρα που σκότωσε με 17 μαχαιριές τον 7χρονο γιο της -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ενώπιον του λεγόμενου «κακουργιοδικείου» στην κατεχόμενη Λευκωσία οδηγήθηκε την Τρίτη 9/4 η 37χρονη, η οποία τον Μάιο του 2018 με 17 μαχαιριές αφαίρεσε με τον πιο φρικτό τρόπο τη ζωή του 7χρονου γιου της.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, στις 26 Μαΐου η παιδοκτόνος σε έξαλλη κατάσταση, αφού προηγουμένως «εκνευρίστηκε» (όπως κατέθεσε) από φωτογραφία με ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές που ανήρτησε ο πρώην σύζυγός της στα social media, άρπαξε μαχαίρι το οποίο «κάρφωσε» 17 φορές στο κορμάκι του 7χρονου Ερτζιάν Καγιά Κουντουρατζί ως «εκδίκηση».

Φέρεται, μάλιστα, να έστειλε μήνυμα σε φίλο του πρώην άντρα της μέσω εφαρμογής, στο οποίο του αποκάλυπτε το αποτρόπαιο έγκλημά της.

Το πρωί της επόμενης μέρας ο πατέρας της επισκέφτηκε το σπίτι της κόρης του και την εντόπισε τραυματισμένη (φέρεται να χάραξε με μαχαίρι το σώμα της) δίπλα στο άψυχο σώμα του μικρού εγγονιού του. Δεν μπόρεσε να  αντέξει το σοκ με αποτέλεσμα ο 64χρονος άντρας να υποστεί καρδιακή προσβολή και να αφήσει την τελευταία του πνοή  στο Νοσοκομείο.

Η 37χρονη συνελήφθη και στην κατάθεση της δεν έδειξε καμία μεταμέλεια  ενώ οι πρώτες διαγνώσεις γιατρών έδειχναν μια γυναίκα «ψυχοπαθή», κατά συρροή δολοφόνο (serial killer), η οποία είχε τάσεις να διαπράξει φόνο.

Κάτι τέτοιο επιβεβαιώθηκε και την Τρίτη 9/4 με δύο ψυχιάτρους να καταθέτουν ενώπιον του λεγόμενου «δικαστηρίου» ότι η 37χρονο πάσχει από σοβαρή ψυχική ασθένεια και έτσι η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 15 Απριλίου όταν και θα αποφασιστεί αν η παιδοκτόνος είναι σε θέση να παρακολουθήσει και να αντιληφθεί τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.