ΤΡΕΛΟ – Προπονητής έδωσε την πιστωτική του στους παίκτες για να διασκεδάσουν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΤΡΕΛΟ – Προπονητής έδωσε την πιστωτική του στους παίκτες για να διασκεδάσουν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο προπονητής της Σάσαρι, Τζιανμάρκο Ποτσέκο, έδωσε την πιστωτική του κάρτα στους παίκτες του για να διασκεδάσουν, μετά το διπλό στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο!

Μοιάζει… τρελό, αλλά στην Ιταλία είναι αληθινό! Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ο 47χρονος τεχνικός της Σάσαρι, Τζιανμάρκο Ποτσέκο, έκανε κάτι ασυνήθιστο μετά το διπλό της ομάδας του στην έδρα της Αρμάνι την Κυριακή.

Για την ακρίβεια, έδωσε την πιστωτική κάρτα του στους παίκτες του και τους είπε: «Πηγαίνετε όπου θέλετε και απολαύστε το απόγευμα»!

 


Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.