Ο Μέσι κάνει… ΠΛΑΚΑ στον Ρονάλντο

Ο Μέσι κάνει… ΠΛΑΚΑ στον Ρονάλντο

Η μάχη Μέσι – Ρονάλντο κρατάει σε όλα τα μέτωπα, με τους δυο κορυφαίους των καιρών μας να μην έχουν τεράστιες αποκλίσεις όσον αφορά τα μυθικά επιτεύγματά τους.

Παρόλα αυτά σε μια συγκεκριμένη κατηγορία, ο μικρός μάγος της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχει αναπτύξει σημαντικό προβάδισμα.

Ειδικότερα, ο 31χρονος σούπερσταρ έχει πάρει κεφάλι έναντι του Πορτογάλου όσον αφορά τους περισσότερους αγώνες που έχει αναδειχθεί Man of The Match (καλύτερος παίκτης του αγώνα).

Ο Αργεντινός έχει διακριθεί με τον συγκεκριμένο τίτλο 225 φορές, ενώ ο Κριστιάνο ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 125.

Την πεντάδα συμπληρώνει ο Εντέν Αζάρ, ο οποίος ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος σε 95 ματς, ενώ οι δυο που έπονται είναι οι Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Νεϊμάρ, οι οποίοι έχουν κατακτήσει τον συγκεκριμένο τίτλο 89 και 65 φορές αντίστοιχα.

Πηγή: www.to10.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πιθανή μια συμφωνία με το Ιράν σε 10 ημέρες, λέει ο Τραμπ: Σε εξέλιξη το Συμβούλιο Ειρήνης - Δείτε βίντεο

Πιθανή μια συμφωνία με το Ιράν σε 10 ημέρες, λέει ο Τραμπ: Σε εξέλιξη το Συμβούλιο Ειρήνης - Δείτε βίντεο

Μπροστά σε ηγέτες και αντιπροσώπους από 40 και πλέον χώρες, άρχισαν σήμερα στην Ουάσινγκτον οι εργασίες του Συμβουλίου Ειρήνης για την ανοικοδόμηση της ισοπεδωμένης από τον πόλεμο Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE