Μεγάλη ΜΟΡΦΗ της Μπάγερν γίνεται πρόεδρος της το 2021!

Μεγάλη ΜΟΡΦΗ της Μπάγερν γίνεται πρόεδρος της το 2021!

Ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε προανήγγειλε ότι ο θρυλικός πορτιέρο του club, Ολιβερ Καν θα πάρει τη δική του θέση στην κεφαλή των Βαυαρών σε δύο χρόνια από τώρα.

«Η ιδέα είναι ο Ολιβερ να αναλάβει στη θέση μου», εξήγησε απλά και κατανοητά ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, δίνοντας την είδηση ότι ο Ολιβερ Καν θα είναι ο νέος πρόεδρος (μαζί φυσικά με τον Ούλι Χένες) της Μπάγερν. Αυτή η αλλαγή στην κεφαλή των Βαυαρών θα συμβεί το 2021, με τον θρυλικό πορτιέρο που κατέκτησε τα πάντα με το club, να αναλαμβάνει τα ηνία. Ο Ρουμενίγκε βρίσκεται στο πόστο από το 2002.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE