Η νέα φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας είναι… άλλο πράγμα! (pics)

Η νέα φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας είναι… άλλο πράγμα! (pics)

Η «σελεσάο» επιστρέφει στα λευκά για το προσεχές Κόπα Αμέρικα σε μία εμφάνιση από το παρελθόν που… ξαφνιάζει.

Σε ρόλο μοντέλου ο Βινίσιους Τζούνιορ, ένα πρόσωπο με σαφή συμβολική σημασία με βλέψεις για το μέλλον.

Η Εθνική Βραζιλίας παρουσίασε τις δύο εμφανίσεις που θα φορέσει στο προσεχές Κόπα Αμέρικα κι εκτός από την κλασική, την παράσταση έκλεψε η δεύτερη.

Αυτή θα είναι σε χρώμα λευκό, χρώμα που φορούσε η σελεσάο μέχρι το 1954. Η ειδική αυτή φανέλα (με μπλε λεπτομέρειες και μπλε σορτάκι) θα φορεθεί για να τιμήσει την πρώτη κούπα της Εθνικής που ήρθε πριν από ακριβώς 100 χρόνια (το Κύπελλο ότιος Αμερικής) και τα πρώτα σχόλια για αυτήν είναι άκρως θετικά.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.