ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ για όλους αυτούς εάν θα είναι στο απουσιολόγιο του ντέρμπι με την ΑΕΛ

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ για όλους αυτούς εάν θα είναι στο απουσιολόγιο του ντέρμπι με την ΑΕΛ

Μέσα στις επόμενες μέρες, κυρίως αύριο, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τους παίκτες που δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την αποστολή της ΑΕΚ στο Κυριακάτικο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Δεδομένη είναι η απουσία του τιμωρημένου με κίτρινες κάρτες, Σάστρε.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με την ενημέρωση που δίδεται, η αυριανή προπόνηση, όπου η ΑΕΚ θα μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για τον Κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΛ, θα δώσει πιο ξεκάθαρη εικόνα, εάν προλάβουν να είναι στη διάθεση Ιμανόλ Ιδιάκεθ οι Λαρένα, Τέτε, Χέφελ και Σίλβα.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE