22χρονος φοιτητής νεκρός στον Έβρο - Είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης στην Τουρκία

22χρονος φοιτητής νεκρός στον Έβρο - Είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης στην Τουρκία

Ένας 22χρονος Τούρκος φοιτητής εντοπίστηκε νεκρός στον Έβρο, όταν η βάρκα που τον μετέφερε αναποδογύρισε.

Ο 22χρονος επιχειρούσε να εγκαταλείψει την Τουρκία και να μεταβεί στην Ελλάδα για να ζητήσει πολιτικό άσυλο. Τη σορό του αναγνώρισε η μητέρα του, η οποία διαμένει στην Αλεξανδρούπολη και επίσης έχει το καθεστώς της πολιτικού πρόσφυγα.

Ο Μαχίρ Μετέ Κουλ ήταν φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Beykent της Κωνσταντινούπολης και προσπάθησε να εγκαταλείψει την Τουρκία καθώς είχε υποστεί διώξεις από την κυβέρνηση Ερντογάν.

Είχε εκτίσει ποινή δέκα μηνών στη φυλακή λόγω της συμμετοχής του σε φοιτητικές κινητοποιήσεις.

Η κηδεία του θα γίνει στην Αθήνα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE