ΠΑΦΟΣ: Εκκενώθηκε σχολείο μετά από τηλεφώνημα για βόμβα- Επί ποδός η Αστυνομία

ΠΑΦΟΣ: Εκκενώθηκε σχολείο μετά από τηλεφώνημα για βόμβα- Επί ποδός η Αστυνομία

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές στην Πάφο γύρω στις 12:15 το μεσημέρι της Τετάρτης (10/4), μετά από τηλεφώνημα για βόμβα σε σχολείο.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, γύρω στις 12:15 λήφθηκε στην Αστυνομία τηλεφώνημα για βόμβα στο γυμνάσιο Αγίου Νοφύτου στην Πάφο.

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο μέλη της Αστυνομίας όπου ξεκίνησαν έρευνες, οι οποίες μέχρι στιγμής (13:30) βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ εκκενώθηκε και το σχολείο για λόγους ασφαλείας.

Χρ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE