Χίλια ΜΠΡΑΒΟ! Τι έκαναν ΜΑΖΙ παίκτες ΑΕΛ και Απόλλωνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Χίλια ΜΠΡΑΒΟ! Τι έκαναν ΜΑΖΙ παίκτες ΑΕΛ και Απόλλωνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ και του Απόλλωνα βρέθηκαν στο 22ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Γεωργίου Χαβούζας για την εκδήλωση ενάντια στον σχολικό εκφοβισμό και τον ρατσισμό.

Έτσι, απέδειξαν πως το ποδόσφαιρο δεν χωρίζει αλλά ενώνει και πως μόνο για 90 λεπτά είναι αντίπαλοι.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Αντιπροσωπεία της ομάδας μας μαζί με αντιπροσωπεία του Απόλλωνα βρίσκονται αυτήν την στιγμή στο 22ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Γεωργίου Χαβούζας και συμμετέχουν μαζί στην εκδήλωση των μαθητών ενάντια στον Σχολικό Εκφοβισμό και στον Ρατσισμό.
Τους ευχαριστούμε για την πρόσκληση και συγχαρητήρια σε όλους για αυτήν την υπέροχη εκδήλωση!»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE