ΠΑΦΟΣ: Δεν έβαλε μυαλό 36χρονος - Καταδικάστηκε για δεύτερη φορά σε ποινή φυλάκισης

ΠΑΦΟΣ: Δεν έβαλε μυαλό 36χρονος - Καταδικάστηκε για δεύτερη φορά σε ποινή φυλάκισης

Το επαρχιακό δικαστήριο Πάφου καταδίκασε την Τετάρτη (10/04) σε ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών τον 36χρονο ομογενή, Κωνσταντίνο Αθανάσωφ.

 
Ο Αθανάσωφ κρίθηκε ένοχος σε πέντε κατηγορίες που αντιμετώπιζε για κλοπή, κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων, κατοχή και μεταφορά επιθετικών οργάνων και παράνομη κατοχή περιουσίας.
 
Ο ομογενής είχε συλληφθεί για διάρρηξη και κλοπή κατοικίας στην Πάφο στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου.
 
Σημειώνεται ότι ο 36χρονος είχε καταδικασθεί και παλαιότερα για παρόμοιας φύσης αδικήματα και είχε εκτίσει και πάλι πολύμηνη ποινή φυλάκισης.
 
(ΚΥΠΕ/ΠΕ/ΚΔ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE