ΚΥΠΡΟΣ: Στο κελί για δύο μήνες 35χρονος που οδηγούσε «φτιαγμένος»

ΚΥΠΡΟΣ: Στο κελί για δύο μήνες 35χρονος που οδηγούσε «φτιαγμένος»

Ποινή φυλάκισης δύο μηνών για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και άλλα τροχαία αδικήματα σε 35 χρονο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας στο κελί για δύο μήνες και στέρηση άδειας οδηγού για άλλους έξι, επέβαλε την Τετάρτη 10/4 το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 35χρονο.

Ο 35χρονος είχε εντοπιστεί στις 21 Αυγούστου, 2018, να οδηγεί μηχανοκίνητο όχημα σε περιοχή της Πάφου χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας, άδεια κυκλοφορίας και πιστοποιητικό καταλληλότητας, ενώ είχε υποβληθεί σε προκαταρκτικό έλεγχο νάρκοτεστ με θετική ένδειξη.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE