Πάθος για νίκη στη Δόξα (VIDEO από την προπόνηση)

Πάθος για νίκη στη Δόξα (VIDEO από την προπόνηση)

Η Δόξα γύρισε σελίδα και με τον Νίκο Ανδρέου στον πάγκο της, θα επιδιώξει να φθάσει στη νίκη απέναντι στην ΑΕΛ και να αρχίσει με τον καλύτερο τρόπο την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας, στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες στην Δόξα και θα το παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για την παραμονή. Παράλληλα, έκανε κάλεσμα στον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας.

Κάρλος Μάρκες, Βασκοντσέλος και Φερναντές είναι τιμωρημένοι και θα απουσιάζουν από το ματς με την ΑΕΛ. Νοβόα, Γκονσάλες, Έμανουελ και Λόμπο αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Στιγμιότυπο από την σημερινή προπόνηση της ομάδας:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE