Το ΚΟΣΤΟΣ του ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ με Λαβόρδε…

Το ΚΟΣΤΟΣ του ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ με Λαβόρδε…

Ένα ποσό γύρω στις 125 χιλιάδες ευρώ θα πληρώσει ως αποζημίωση η διοίκηση της Ανόρθωσης, για πρόωρη διακοπή του συμβολαίου με τον Ρικάρντο Λαβόρδε.

Από τη στιγμή που ο Κολομβιανός πέρασε… απαρατήρητος για όλη τη σεζόν, σε συνεννόηση με τον Κετσπάγια, αποφασίστηκε να αποδεσμευτεί ο παίχτης.

Δυστυχώς για την Ανόρθωση ο «επαναπατρισμός» του Λαβόρδε δεν τους βγήκε. Για την επιστροφή του, δεν μπορεί να κατηγορηθεί η προηγούμενη διοίκηση και ο πρώην προπονητής Ρόνι Λέβι.

Όλοι θυμόμαστε, ότι οι πλείστοι Ανορθωσιάτες, ήθελαν  σαν τρελοί να δουν ξανά τον παίχτη με τη φανέλα της ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.