ΚΟΣΜΟΣ

Θάνατος στον Νείλο για μια… σέλφι

Θάνατος στον Νείλο για μια… σέλφι

Ένα απογοητευτικό μυστήριο, για ακόμα έναν πιο απογοητευτικό, από όλες τις απόψεις θάνατο, εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης 9 Απριλίου στον Νείλο.

Θύμα ήταν ένας Σαουδάραβας τουρίστας, που προσπάθησε να τραβήξει μια σέλφι στις όχθες του Νείλου στην Ουγκάντα. Ο απρόσεκτος άνδρας, γλίστρησε, έπεσε στον ποταμό και πνίγηκε, όπως έγινε γνωστό από την τοπική αστυνομία.

«Πνίγηκε ενώ τραβούσε φωτογραφία στον Νείλο και παρασύρθηκε από τα νερά», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο Σαουδάραβας είχε πάει στους καταρράκτες της Καλαγκάλα μαζί με φίλους του το περασμένο Σάββατο. «Γλίστρησε επειδή το έδαφος ήταν βρεγμένο κι εκείνος έγειρε προς τα πίσω για να τραβήξει μια σέλφι με φόντο τα αφρισμένα νερά», πρόσθεσε η Έλεν Μπουτότο.

Οι διασώστες εντόπισαν και ανέσυραν το πτώμα του, σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από το σημείο της πτώσης του.

Σύμφωνα με μια μελέτη του Πανινδικού Ινστιτούτου Ιατρικών Επιστημών του 2018, από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι τον Νοέμβριο του2017 259 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε όλον τον κόσμο προσπαθώντας να τραβήξουν μια σέλφι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top