Η διαχρονική πίστη της μάνας στη δύναμη του παιδιού της, η έμπνευση για το νέο σποτ της Ελληνικής

Η διαχρονική πίστη της μάνας στη δύναμη του παιδιού της, η έμπνευση για το νέο σποτ της Ελληνικής

Η νέα εκστρατεία της Ελληνικής Τράπεζας, σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας σημαντικής κοινωνικής δράσης για τον Οργανισμό, με την προσοχή να στρέφεται στον άνθρωπο και στη δύναμη που έχει ο καθένας μέσα του για να κάνει το ακατόρθωτο πραγματικότητα. Αρκεί να πιστέψει κάποιος σε αυτόν.

Αυτό ακριβώς διαδραματίζεται και στο τηλεοπτικό σποτ της εκστρατείας. Σε αυτό σκιαγραφείται η ακλόνητη πίστη μιας μάνας στη δύναμη της κόρης της και η διαρκής υποστήριξή της, ώστε να καταφέρει η μικρή να εξελιχθεί σε αυτό που πραγματικά μπορεί να γίνει…Αποδεικνύει με αυτό τον τρόπο ότι η πίστη στη δύναμη του άλλου μπορεί να κάνει το ακατόρθωτο…πραγματικό.

Στην Ελληνική Τράπεζα πιστεύουμε στη δύναμη των συνανθρώπων µας και το αποδεικνύουμε µε τη νέα αυτή εκστρατεία. Στον πυρήνα της ιδέας πρωταγωνιστής είναι ο άνθρωπος και όλα αυτά που μπορούμε να πετύχουμε, όταν πιστεύουμε ο ένας στον άλλο.

Μπαίνοντας στο www.exeistidynami.com ο καθένας από εμάς μπορεί να προτείνει κάποιον που χρειάζεται βοήθεια ή στήριξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε επιφυλακή οι Αρχές: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών απειλεί τα δάση του Τροόδους – Εντείνονται οι περιπολίες

Σε επιφυλακή οι Αρχές: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών απειλεί τα δάση του Τροόδους – Εντείνονται οι περιπολίες

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας βρίσκονται η Αστυνομία και το Τμήμα Δασών, μετά από πληροφορίες που φέρεται να υποδεικνύουν την ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου πρόκλησης εκτεταμένων πυρκαγιών σε δασικές περιοχές της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE