Παίζουν φούτσαλ οι οργανωμένοι φίλαθλοι – Τα έσοδα ΠΑΝΕ στο σωματείο (ανακοίνωση)

Παίζουν φούτσαλ οι οργανωμένοι φίλαθλοι – Τα έσοδα ΠΑΝΕ στο σωματείο (ανακοίνωση)

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Νέας Σαλαμίνας «Red Rebels» ανάρτησαν την πιο κάτω ανακοίνωση: 

«Ο σύνδεσμος μας διοργανώνει πρωτάθλημα φούτσαλ στις 21/4/19 στα Λειβάδια η ώρα 10 το πρωί με ΟΛΑ τα έσοδα να πηγαίνουν στο σωματείο μας.

Στο πρωτάθλημα θα υπάρχει χρηματικό έπαθλο και άλλα δώρα.

Στην προσπάθεια μας για οικονομική ενίσχυση του σωματείου συμπαραστάτες μας θα είναι ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Παλαιμάχων Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου και οι Ακαδημια Νεα Σαλαμινα αμμοχωστου.

Με την στήριξη του παρελθόντος, και αυτών που άφησαν ιστορία στο σωματείο μας, αλλά και τους μικρούς που κάνουν όνειρα με ερυθρόλευκο φόντο, βαδίζουμε ενωμένοι για μια υγιή ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.

Καλούμε των ερυθρόλευκο λαό να συμπορευτεί μαζί μας και να δηλώσει συμμετοχές στο πρωτάθλημα μας.

Εμπρός λοιπόν για μια παντοδύναμη ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ.

Υ.Γ: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE