ΠΑΦΟΣ: Υπερχείλισε ακόμη ένα φράγμα- Σπεύδει ο κόσμος να απολαύσει το θέαμα

ΠΑΦΟΣ: Υπερχείλισε ακόμη ένα φράγμα- Σπεύδει ο κόσμος να απολαύσει το θέαμα

Άρχισε να υπερχειλίζει αργά το απόγευμα της Πέμπτης (11/4) το φράγμα της Ευρέτου, στο διαμέρισμα Πόλεως Χρυσοχούς, που είναι το τρίτο μεγαλύτερο φράγμα της Κύπρου, χωρητικότητας 24 εκατομμυρίων κυβικών μέτρων νερού.

Στην περιοχή σπεύδουν από το πρωί δεκάδες πολίτες, αφού η υπερχείλισή του δημιουργεί ευφορία. Οι κάτοικοι της περιοχής αναμένουν ότι από αύριο, με την αύξηση των ποσοτήτων νερού που θα φθάνουν στο σημείο της υπερχείλισης του φράγματος, οι εικόνες θα είναι περισσότερο εντυπωσιακές.

Το φράγμα της Ευρέτου είχε υπερχειλίσει ξανά το 2012.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE