Με επτά απουσίες ο ΑΠΟΕΛ! Η αποστολή με Ανόρθωση

Με επτά απουσίες ο ΑΠΟΕΛ! Η αποστολή με Ανόρθωση

Ο ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το νέο ματς με την Ανόρθωση, αυτή την φορά για το πρωτάθλημα.

Η επίσημη ενημέρωση:

Ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση, η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της αυριανής (16:00) αναμέτρησης με την Ανόρθωση στην πρεμιέρα της Β' Φάσης του Παγκυπρίου πρωταθλήματος.

Αμέσως μετά το τέλος της ο Thorsten Fink επέλεξε 22 ποδοσφαιριστές για την αποστολή.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ 

Χιώτης, Κίσσας, Τασουρής, Sergio, Riise, Αντωνιάδης, Ιωάννου, Amorin, Carlao, Χριστοφίδης, Morais, Lanig, Αρτυματάς, Gomes, Χαραλαμπίδης, Nafiu, Εφραίμ, Παπαφώτης, De Vincenti, Sheridan, Djebbour, Σωτηρίου.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κωνσταντίνου, Pardo, Manduca, Kaka, Vinicius, Αλωνεύτης, Αλεξάνδρου.

Manduca και Pardo έκαναν φυσιοθεραπεία.

Vinicius, Αλωνεύτης  και Kaka έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Ο Αλεξάνδρου περιορίστηκε κατ'οίκον λόγω ίωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE