Με επτά απουσίες ο ΑΠΟΕΛ! Η αποστολή με Ανόρθωση

Με επτά απουσίες ο ΑΠΟΕΛ! Η αποστολή με Ανόρθωση

Ο ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το νέο ματς με την Ανόρθωση, αυτή την φορά για το πρωτάθλημα.

Η επίσημη ενημέρωση:

Ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση, η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της αυριανής (16:00) αναμέτρησης με την Ανόρθωση στην πρεμιέρα της Β' Φάσης του Παγκυπρίου πρωταθλήματος.

Αμέσως μετά το τέλος της ο Thorsten Fink επέλεξε 22 ποδοσφαιριστές για την αποστολή.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ 

Χιώτης, Κίσσας, Τασουρής, Sergio, Riise, Αντωνιάδης, Ιωάννου, Amorin, Carlao, Χριστοφίδης, Morais, Lanig, Αρτυματάς, Gomes, Χαραλαμπίδης, Nafiu, Εφραίμ, Παπαφώτης, De Vincenti, Sheridan, Djebbour, Σωτηρίου.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κωνσταντίνου, Pardo, Manduca, Kaka, Vinicius, Αλωνεύτης, Αλεξάνδρου.

Manduca και Pardo έκαναν φυσιοθεραπεία.

Vinicius, Αλωνεύτης  και Kaka έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Ο Αλεξάνδρου περιορίστηκε κατ'οίκον λόγω ίωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Η επίλυση του Κυπριακού αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, όπως επανέλαβε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα που η ανάδειξη του Τουφάν Έρχιουρμαν στην τ/κ ηγεσία δημιουργεί μια νέα πολιτική δυναμική.

BEST OF TOTHEMAONLINE