ΛΑΡΝΑΚΑ: Ανήλικος ‘φορτωμένος’ με κροτίδες - Σωρεία αδικημάτων εναντίον του

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ανήλικος ‘φορτωμένος’ με κροτίδες - Σωρεία αδικημάτων εναντίον του

Μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν όχημα που κινείτο στην περιοχή Πύλας, γύρω στις 7:50 το βράδυ της Πέμπτης (11/04), το οποίο οδηγούσε 17χρονος. 

Σε έλεγχο που έγινε στον οδηγό διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε χωρίς ασφάλεια και μαθητική άδεια, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκαν κουτιά με 40 κροτίδες.  

Μαζί με τον 17χρονο βρίσκονταν ακόμα δύο ανήλικοι. Οι τρείς τους οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό σταθμό και κατηγορήθηκαν γραπτώς για παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών, ενώ ο 17χρονος οδηγός κατηγορήθηκε και για οδήγηση χωρίς ασφάλεια και άδεια.   

Οι τρείς ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.