ΕΛΛΑΔΑ: Τηλεφώνημα για βόμβα στη Βουλή

ΕΛΛΑΔΑ: Τηλεφώνημα για βόμβα στη Βουλή

Τηλεφώνημα από άγνωστο φαίνεται να δέχθηκε ιστοσελίδα στην Ελλάδα, ο οποίος έκανε αναφορά για βόμβα στην Βουλή.  

Σύμφωνα με τα όσα δημοσίευσε το zoygla.gr, άγνωστος τηλεφώνησε στις 08.08 π.μ. την Παρασκευή (12/04), προειδοποιώντας για ύπαρξη βόμβας.

Ο άγνωστος φαίνεται να ανάφερε «και μέσα και έξω από τη Βουλή. Θα υπάρξουν θύματα. Κανονίστε» είπε ο άγνωστος πριν κλείσει το τηλέφωνο.

 

 
 
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προειδοποιεί το Υπ. Υγείας: Σε συναγερμό λόγω έξαρσης γρίπης και αναπνευστικών ιών - Οι οδηγίες προς το κοινό

Προειδοποιεί το Υπ. Υγείας: Σε συναγερμό λόγω έξαρσης γρίπης και αναπνευστικών ιών - Οι οδηγίες προς το κοινό

Την ανάγκη για προστασία από λοιμώξεις από ιούς του αναπνευστικού συστήματος επισημαίνει το Υπουργείο Υγείας, υπενθυμίζοντας με ανακοίνωσή του προς το κοινό τα ατομικά μέτρα προστασίας, προκειμένου να περιοριστεί ο κίνδυνος αυτός.