ΣΚΑΝΔΑΛΟ-ΣΤΗΜΕΝΑ: Θα ΒΡΟΥΝ την άκρη στην Ασία;

ΣΚΑΝΔΑΛΟ-ΣΤΗΜΕΝΑ: Θα ΒΡΟΥΝ την άκρη στην Ασία;

Η τελευταία πληροφόρηση λέει ότι οι διωκτικές αρχές, έχουν εκδώσει αιτήματα δικαστικής συνδρομής, τα οποία θα στείλουν προσεχώς εκτός Κύπρου. 

Όχι μόνο σε χώρες της Ευρώπης, αλλά και της Ασίας. Οι ανακριτές της υπόθεσης των στημένων αγώνων της Β’ κατηγορίας, δεν έχουν πολλές προσδοκίες, επειδή η συγκεκριμένη διαδικασία είχε ακολουθηθεί και κατά το παρελθόν.

Χωρίς όμως να υπάρξει ικανοποιητική ανταπόκριση.

Τα τελευταία χρόνια, τα παιχνίδια της Β’ κατηγορίας, είναι ενταγμένα στους καταλόγους εταιριών της Ασίας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE