Εντοπίστηκε ύποπτο δέμα στη θαλάσσια περιοχή της Πέγειας – Κινητοποιείται η ΥΚΑΝ

Εντοπίστηκε ύποπτο δέμα στη θαλάσσια περιοχή της Πέγειας – Κινητοποιείται η ΥΚΑΝ

Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομία Πάφου γύρω στις 10:30 μετά από πληροφορία ότι δέμα εντοπίστηκε και πάλι στην θαλάσσια περιοχή της Πέγειας.


Σύμφωνα με την Αστυνομία , τη δύναμη ενημέρωσε υπάλληλος του Τμήματος Δημοσίων Έργων.Το δέμα όπως διαφάνηκε περιείχε έξι μικρότερες συσκευασίες.

Μέλη της ΥΚΑΝ (κλιμάκιο Πάφου) σπεύδουν στην σκηνή ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ρητίνη κάνναβη άγνωστου μέχρι στιγμής βάρους .

Σημειώνεται πως άλλα δύο πακέτα ένα στις 28 Μαρτίου που περιείχε 28 κιλά κάνναβης αλλά και στις 2 Απριλίου στην θαλάσσια περιοχή της Πέγειας που περιείχε 35 κιλά κάνναβης απασχόλησαν την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών Πάφου.

Όλα τα ανευρεθέντα είχαν αποσταλεί για περαιτέρω εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE