Νέα μεγάλη επιτυχία για τον Κυπριακό αθλητισμό – Στο ΒΑΘΡΟ και ο Μάριος Γεωργίου!

Νέα μεγάλη επιτυχία για τον Κυπριακό αθλητισμό – Στο ΒΑΘΡΟ και ο Μάριος Γεωργίου!

Νέα μεγάλη επιτυχία για τον Κυπριακό αθλητισμό!

Ο Πρωταθλητής μας, Μάριος Γεωργίου, κατέκτησε σήμερα (12/04) το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Ανδρών που διεξάγεται στην Πολωνία, μετά από εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό του σύνθετου ατομικού!

Ο νεαρός Κύπριος πρωταθλητής, περίμενε με μεγάλη αγωνία τα αποτελέσματα και μόλις έγινε γνωστό ότι ανεβαίνει στο βάθρο, πανηγύρισε τη σπουδαία επιτυχία του, κρατώντας την Κυπριακή σημαία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε βαθιές μεταρρυθμίσεις χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η οικονομική ανάπτυξη πρέπει να επιστρέφει στους πολίτες. "Ο επόμενος μεγάλος μας στόχος είναι η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, με στόχο το 2026 την σημαντική αύξηση στις συντάξεις, ειδικότερα ξεκινώντας από τους χαμηλοσυνταξιούχους", επεσήμανε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE