ΠΑΦΟΣ: Του πούλησε πλαστή άδεια εισόδου για χιλιάδες ευρώ και εξαφανίστηκε

ΠΑΦΟΣ: Του πούλησε πλαστή άδεια εισόδου για χιλιάδες ευρώ και εξαφανίστηκε

Υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου εξετάζει το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία 32χρονος αλλοδαπός κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι 39χρονος ομοεθνής του, του απέσπασε το χρηματικό ποσό των 5.100 ευρώ, με την υπόσχεση να του εξασφαλίσει άδεια εισόδου σε ξένη χώρα και για την έκδοση εισιτηρίων.

Για την υπόθεση η Αστυνομία αναζητεί 39χρονο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης ο 39χρονος φέρεται να παρέδωσε πλαστά εισιτήρια στον παραπονούμενο και πλαστά έγγραφα και να τράπηκε σε φυγή.

Μόλις ο 32χρονος αντιλήφθηκε ότι εξαπατήθηκε κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE