ΠΑΦΟΣ: Του πούλησε πλαστή άδεια εισόδου για χιλιάδες ευρώ και εξαφανίστηκε

ΠΑΦΟΣ: Του πούλησε πλαστή άδεια εισόδου για χιλιάδες ευρώ και εξαφανίστηκε

Υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου εξετάζει το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία 32χρονος αλλοδαπός κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι 39χρονος ομοεθνής του, του απέσπασε το χρηματικό ποσό των 5.100 ευρώ, με την υπόσχεση να του εξασφαλίσει άδεια εισόδου σε ξένη χώρα και για την έκδοση εισιτηρίων.

Για την υπόθεση η Αστυνομία αναζητεί 39χρονο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης ο 39χρονος φέρεται να παρέδωσε πλαστά εισιτήρια στον παραπονούμενο και πλαστά έγγραφα και να τράπηκε σε φυγή.

Μόλις ο 32χρονος αντιλήφθηκε ότι εξαπατήθηκε κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.  

BEST OF TOTHEMAONLINE