Το πρόβλημα στον άσο

Το πρόβλημα στον άσο

Εκεί που στο ΑΠΟΕΛ υπήρχε πληρότητα και για τη θέση του τερματοφύλακα, ήρθε ο τραυματισμός των Πάρντο και Χιώτη στον αγώνα κυπέλλου με την Ανόρθωση και δημιουργούνται αμφιβολίες για το ποιος θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια.

Ο Πάρντο έμεινε εκτός, ο Χιώτης έχει πρόβλημα όμως συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ αν χρειαστεί είναι έτοιμος να δώσει λύση ο Τάσος Κίσσας. Παρά το πρόβλημα που έχει ο Χιώτης, όλα δείχνουν ότι θα καταφέρει να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του. Ο Ελλαδίτης τερματοφύλακας θα σφίξει τα δόντια για να αγωνιστεί και να δώσει τη λύση στο κενό που προκύπτει με την απουσία του Πάρντο.

Θα γίνουν και άλλες αλλαγές. Θα επιστρέφουν στην ενδεκάδα οι Ντε Βινσέντι και Τζιμπούρ και υπάρχει το ενδεχόμενο ο Τόρστεν Φινκ να αλλάξει πλάνο και τακτική και να παρατάξει την ομάδα του με δύο επιθετικούς.

Κώστας Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Αν περίμενε κανείς ότι ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Κόλιν Στιούαρτ, θα έκλεινε τη θητεία του με αυτοκριτική και ειλικρινή απολογισμό, διαψεύστηκε. Αντιθέτως, ο απερχόμενος αξιωματούχος επέλεξε να αποχωρήσει με δηλώσεις που προκάλεσαν αμηχανία, δυσαρέσκεια και εύλογες αντιδράσεις στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE