ΠΕΓΕΙΑ: Η θάλασσα ξέβρασε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών - Τρίτη φορά μέσα σε δυο μήνες

ΠΕΓΕΙΑ: Η θάλασσα ξέβρασε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών - Τρίτη φορά μέσα σε δυο μήνες

Εντατικές έρευνες διεξάγει η ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου) για την υπόθεση ανεύρεσης ναρκωτικών βάρους ενός κιλού και τετρακοσίων γραμμαρίων περίπου  σε θαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου  Πέγειας ενώ τα ανευρεθέντα στάλθηκαν για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 10:00 το πρωί υπάλληλος του Τμήματος Δημοσίων Έργων ειδοποίησε τη δύναμη για ύπαρξη άγνωστου αντικειμένου.

Μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) και του αστυνομικού σταθμού Πέγειας μετέβησαν στην σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησαν διαφάνηκε ότι το δέμα περιείχε έξι συσκευασίες με ρητίνη κάνναβης μεικτού βάρους ενός κιλού και 400 γραμμαρίων περίπου.

Όλα τα ανευρεθέντα στάλθηκαν για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE