Έγραψε ΙΣΤΟΡΙΑ ο Μάριος Γεωργίου με το ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο! – Τι αναφέρει ο ΚΟΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Έγραψε ΙΣΤΟΡΙΑ ο Μάριος Γεωργίου με το ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο! – Τι αναφέρει ο ΚΟΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο ΚΟΑ συγχαίρει με ανακοίνωση του, τον Κύπριο Πρωταθλητή της Ενόργανης Γυμναστικής, Μάριο Γεωργίου, για την κατάκτητη του χάλκινου μεταλλίου.

Αναλυτικά:

«Η ανεπανάληπτη επιτυχία του Μάριου Γεωργίου στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες ενόργανης γυμναστικής στην Πολωνία με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, μας έκανε να νιώσουμε ιδιαίτερη περηφάνια.

Είναι το πρώτο μετάλλιο που κατακτά η χώρα μας στη γυμναστική σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, πράγμα το οποίο δίνει ξεχωριστή αίγλη στην κυπριακό γυμναστική και στον αθλητισμό γενικότερα.

Ο Μάριος Γεωργίου μετά από εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό του σύνθετου ατομικού συγκέντρωσε 84.398 βαθμούς και κέρδισε πανάξια τη θέση στο βάθρο.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού εκφράζοντας και το σύνολο του αθλητικού κόσμου του τόπου μας συγχαίρει το Μάριο Γεωργίου, ο οποίος αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή της μικρής μας πατρίδας.

Ο Μάριος Γεωργίου έχοντας ως εχέγγυα την ικανότητα, τη θέληση, το πάθος και τη πίστη για διάκριση κατάφερε να εδραιωθεί στους κορυφαίους στο άθλημα της γυμναστικής.

Ο ΚΟΑ εύχεται στο Μάριο Γεωργίου ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις. Συγχαρητήρια στον προπονητή του, στην Ομοσπονδία του και στην οικογένεια του».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE