Για να βρεθεί σε θέση Ευρώπης

Για να βρεθεί σε θέση Ευρώπης

Ο στόχος για το ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι εφικτός για την ΑΕΚ μιας και είναι ισόβαθμη με την Ομόνοια στους 39 βαθμούς στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα της Λάρνακας έχει την ευκαιρία να προσπεράσει τον αντίπαλο της στη βαθμολογία, αν πάρει τη νίκη στον κυριακάτικο μεταξύ τους αγώνα στο ΓΣΖ. Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, αυτός θα είναι ο αγώνας της χρονιάς μέχρι τον επόμενο για την ΑΕΚ που φιλοδοξεί ότι θα παρουσιαστεί με το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και θα πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα για να βρεθεί σε θέση Ευρώπης.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο το πρόβλημα του Ρομπέρτο Κολαούτι ο οποίος πάλι προπονήθηκε ατομικά και όλα δείχνουν ότι δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι και ο προπονητής της ΑΕΚ θα επιδιώξει να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές για την ενδεκάδα.

Κώστας Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τ/κ ΜΜΕ: Αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση οι 3 από τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Τ/κ ΜΜΕ: Αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση οι 3 από τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Ελεύθεροι αφέθηκαν τρεις από τους πέντε Ελληνοκύπριους που κρατούνταν παράνομα στα κατεχόμενα από τον περασμένο Αύγουστο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE