Απεβίωσε ο πρώην Πρόεδρος της ΚΟΠ, Σάββας Λαγούδης

Απεβίωσε ο πρώην Πρόεδρος της ΚΟΠ, Σάββας Λαγούδης

Απεβίωσε την Παρασκευή (12/4) σε ηλικία 83 ετών ο πρώην Πρόεδρος της ΚΟΠ Σάββας Λαγούδης.

Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και Πρόεδρος την περίοδο 1974-1975 καθώς και Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων.

Όπως αναφέρει η ΚΟΠ, σε ανακοίνωση της, ο αείμνηστος Σάββας Λαγούδης είχε να επιδείξει πλούσια κοινωνική και αθλητική προσφορά.

Πέραν της ΚΟΠ, διετέλεσε Πρόεδρος της Κυπριακής ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Αντιπρόεδρος της Αθλιατρικής Εταιρείας Κύπρου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ και της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και Πρόεδρος του Παγκύπριου Οδοντιατρικού Συλλόγου.

Η κηδεία του θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 15 Απριλίου στις 16:45 στην Εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης στη Παλλουριώτισσα.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της ΚΟΠ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE