ΛΕΜΕΣΟΣ: Κι άλλος 16χρονος πίσω από την φάρσα για βόμβα- Έπιασε την κλίκα η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κι άλλος 16χρονος πίσω από την φάρσα για βόμβα- Έπιασε την κλίκα η Αστυνομία

Στη σύλληψη ενός ακόμη 16χρονου, προχώρησε το Σάββατο (13/4) η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, κοινής οχληρίας και απειλητικών τηλεφωνημάτων.

Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί αργά το βράδυ της Παρασκευής (12/4) ακόμη δύο 17χρονοι και ένας 16χρονος, για τους οποίους μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, προέκυψε μαρτυρία ότι ενέχονται σε υπόθεση που διαπράχθηκε στις 8 Απριλίου, 2019, όπου λήφθηκε απειλητικό τηλεφώνημα για ύπαρξη βόμβας σε σχολείο της Λεμεσού.

Μέλη της Αστυνομίας είχαν μεταβεί στο σχολείο, όπου εκκενώθηκε και έγιναν εξονυχιστικοί έλεγχοι χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε το ύποπτο.

Ο 16χρονος, όπως και οι άλλοι τρείς, ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχτηκε τη διάπραξη του αδικήματος και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE