Να σπάσει την κατάρα και να κάνει άλλο ένα βήμα… ΤΙΤΛΟΥ – Το πλάνο και ο… γρίφος Τάμαρι

Να σπάσει την κατάρα και να κάνει άλλο ένα βήμα… ΤΙΤΛΟΥ – Το πλάνο και ο… γρίφος Τάμαρι

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα υποδεχθεί τη Νέα Σαλαμίνα (19:00) στο ΓΣΠ ο ΑΠΟΕΛ.

Οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονται στην κορυφή και με νίκη θα πάνε στο +7 από τον Απόλλωνα, ο οποίος θα δοκιμαστεί την Κυριακή στο ΓΣΠ απέναντι στην Ομόνοια. Παράλληλα ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει και την πρώτη του νίκη στο ΓΣΠ μετά από τρεις ολόκληρους μήνες απέναντι σε μια Νέα Σαλαμίνα που απέδειξε στα πλέι-οφ πόσο σκληρό καρύδι είναι.

Στα αγωνιστικά οι Ντε Βινσέντι και Γκέντσογλου μάλλον δεν προλαβαίνουν ενώ ο Μούσα Αλ Τάμαρι είναι εξαιρετικά αμφίβολος μετά από την κλωτσιά που δέχθηκε στην προπόνηση. Ο Ιορδανός ίσως να βρίσκεται στην αποστολή όμως δύσκολα θα είναι στην ενδεκάδα.

Με αυτά τα δεδομένα ο Τραμετσάνι θα παρατάξει την ομάδα του με Βάτερμαν κάτω από τα δοκάρια και τριάδα στην άμυνα τους Καρλάο, Βούρο και Ιωάννου ενώ και ο Μερκής διεκδική μια θέση.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Μοράις, Ζαχίντ και Σόουζα ενώ στα δύο άκρα οι Γιάκολις και Καζού.

Στην επιθετική γραμμή θα βρίσκονται οι Μπέζιακ και Νατέλ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε τα θεμέλια για μια ισχυρότερη, πιο ανθεκτική και υγιέστερη Ευρώπη, σύμφωνα με την ατζέντα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης 2030, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του την Πέμπτη, στο 13ο Διεθνές Πολυεπιστημονικό Ιατρικό Συνέδριο (IMBMC), το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 6 και 8 Νοεμβρίου από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και την Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE