Α/ΔΡΟΜΟΣ: Η στιγμή που το όχημα τυλίγεται στις φλόγες – Πρόλαβαν και κατέβηκαν - VIDEO

Α/ΔΡΟΜΟΣ: Η στιγμή που το όχημα τυλίγεται στις φλόγες – Πρόλαβαν και κατέβηκαν - VIDEO

Πως κάτι «πήγαινε λάθος» με το όχημά του κατάλαβε οδηγός οχήματος, λίγα λεπτά πριν να γίνει παρανάλωμα του πυρός.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό που έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου 13/04 στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, στάθηκε δυνατό να παραλύσει για λίγη ώρα την τροχαία κίνηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα άτομα που επέβαιναν στο εν λόγω όχημα συνειδητοποίησαν πως το όχημά τους παρουσίασε κάποιο πρόβλημα και εξήλθαν από αυτού, προτού το αυτοκίνητο τυλιχθεί στις φλόγες και καταστραφεί.

Λόγω της φωτιάς που ξέσπασε στο όχημα, οι λωρίδες του αυτοκινητόδρομου έκλεισαν, με την Αστυνομία να διοχετεύει την τροχαία κίνηση μέσω της εξόδου του Πισσουρίου, για να ανοίξει λίγη ώρα μετά και αφότου η φωτιά κατασβήστηκε.

Πολίτης που βρέθηκε στο σημείο εκείνη την ώρα βιντεοσκόπησε το φλεγόμενο όχημα και στη συνέχεια το ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE