ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγαν να πωλήσουν τραπεζομάντηλα σε ηλικιωμένη – «Χάθηκαν» τα χρήματα από το πορτοφόλι της

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγαν να πωλήσουν τραπεζομάντηλα σε ηλικιωμένη – «Χάθηκαν» τα χρήματα από το πορτοφόλι της

Νέο περιστατικό κλοπής χρηματικού ποσού από ανυποψίαστο πολίτη είχαμε το μεσημέρι του Σαββάτου 13/04 στην επαρχία Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, δύο άγνωστα πρόσωπα (γυναίκα και άνδρας) επισκέφθηκαν ηλικιωμένη γυναίκα για να της πωλήσουν τραπεζομάντηλα.

Η ηλικιωμένη συμφώνησε για την αγορά και εισήλθε στο σπίτι της όπου πήρε από το πορτοφόλι που βρισκόταν στο κομοδίνο του υπνοδωματίου της χαρτονόμισμα των €50 για την αγορά του τραπεζομάντηλου.

Μόλις της έδωσαν €40 ως ρέστα, και ενώ βρίσκονταν στην αυλή της οικίας, η γυναίκα ζήτησε να χρησιμοποιήσει το αποχωρητήριο.

Αφού επέστρεψε στην αυλή η γυναίκα, αναχώρησε με τον άντρα προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σε έλεγχο που διενήργησε αργότερα η ηλικιωμένη στο πορτοφόλι της, διαπίστωσε ότι έλειπε από μέσα το χρηματικό ποσό των €250.

Για ακόμη μία φορά, προτρέπεται το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και εάν περιέλθει στην αντίληψη του οτιδήποτε που να σχετίζεται με τέτοια περιστατικά να καλεί άμεσα την Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.