Έβαλαν στοίχημα πάνω στην Ευριπίδου – «Άρκεψα τζιαί δουλεύκω την» - VIDEO

Έβαλαν στοίχημα πάνω στην Ευριπίδου – «Άρκεψα τζιαί δουλεύκω την» - VIDEO

Στοίχημα μεταξύ συζύγου και αδελφού της Κωνσταντίνας Ευριπίδου!

Για βόλτα πήγε το πρωί του Σαββάτου 13/04 Κωνσταντίνα Ευριπίδου με την κορούλα της, την οποία η Κωνσταντίνα συνδύασε με γυμναστική.

Όπως θα δείτε και στο πιο κάτω βίντεο η Ευριπίδου πηγαίνει βόλτα με την μικρή Αριάδνη κάνοντας τροχάδην, ενώ πίσω τους με το αυτοκίνητο κινείται ο αδελφός της Κωνσταντίνας, Λευτέρης.

Ο αδελφός της αγαπημένης παρουσιάστριας, την βιντεοσκοπεί λέγοντας στον Νεκτάριο Αλεξάνδρου, σύζυγο της Κωνσταντίνας, πως ξεκίνησε να την «δουλεύει» και πως το στοίχημα ισχύει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λευτέρης Ευριπίδου είναι personal trainer, ο οποίος από ό,τι φαίνεται έχει τώρα αναλάβει την αδελφή του.

Δείτε τα βίντεο:  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Video - ΠτΔ: «Αναλαμβάνουμε την Προεδρία σε μια περίοδο προκλήσεων»

Video - ΠτΔ: «Αναλαμβάνουμε την Προεδρία σε μια περίοδο προκλήσεων»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλωσόρισε την Πρόεδρο της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν τονίζοντας πως η παρουσία της επιβεβαιώνει τη στενή συνεργασία.