Κρήτη: Νεκρός 30χρονος άνδρας στον δρόμο – Τον εντόπισαν πολίτες

Κρήτη: Νεκρός 30χρονος άνδρας στον δρόμο – Τον εντόπισαν πολίτες

Νεκρός στον δρόμο, εντοπίστηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου 13/04 στην οδό Μονής Τοπλού στο Ηράκλειο της Κρήτης, ένας άγνωστος άντρας, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Κάτοικοι της περιοχής που εντόπισαν το μακάβριο εύρημα, ενημέρωσαν τις αρχές, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του, καθώς ήταν ήδη πολύ αργά για την παροχή οποιασδήποτε ιατρικής βοήθειας.

Τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του άγνωστου άντρα θα προσδιοριστούν μετά τη διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής που έχει διαταχθεί, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να εξακριβώσει την ταυτότητα του θανόντος, καθώς στην κατοχή του δεν βρέθηκαν έγγραφα που να πιστοποιούν την ταυτότητά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το cretapost.gr ο άτυχος άντρας είναι ηλικίας περίπου 30-35 ετών.

Από protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.