Τα στοιχήματα στο όνομα της Ευριπίδου – «Άρκεψα τζιαί δουλεύκω την» – VIDEO

Τα στοιχήματα στο όνομα της Ευριπίδου – «Άρκεψα τζιαί δουλεύκω την» – VIDEO

Στοίχημα μεταξύ συζύγου και αδελφού της Κωνσταντίνας Ευριπίδου!

ια βόλτα πήγε το πρωί του Σαββάτου 13/04 Κωνσταντίνα Ευριπίδου με την κορούλα της, την οποία η Κωνσταντίνα συνδύασε με γυμναστική.

Όπως θα δείτε και στο πιο κάτω βίντεο η Ευριπίδου πηγαίνει βόλτα με την μικρή Αριάδνη κάνοντας τροχάδην, ενώ πίσω τους με το αυτοκίνητο κινείται ο αδελφός της Κωνσταντίνας, Λευτέρης.

Ο αδελφός της αγαπημένης παρουσιάστριας, την βιντεοσκοπεί λέγοντας στον Νεκτάριο Αλεξάνδρου, σύζυγο της Κωνσταντίνας, πως ξεκίνησε να την «δουλεύει» και πως το στοίχημα ισχύει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λευτέρης Ευριπίδου είναι personal trainer, ο οποίος από ό,τι φαίνεται έχει τώρα αναλάβει την αδελφή του.

Δείτε τα βίντεο:  


]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.