Τα στοιχήματα στο όνομα της Ευριπίδου – «Άρκεψα τζιαί δουλεύκω την» – VIDEO

Τα στοιχήματα στο όνομα της Ευριπίδου – «Άρκεψα τζιαί δουλεύκω την» – VIDEO

Στοίχημα μεταξύ συζύγου και αδελφού της Κωνσταντίνας Ευριπίδου!

ια βόλτα πήγε το πρωί του Σαββάτου 13/04 Κωνσταντίνα Ευριπίδου με την κορούλα της, την οποία η Κωνσταντίνα συνδύασε με γυμναστική.

Όπως θα δείτε και στο πιο κάτω βίντεο η Ευριπίδου πηγαίνει βόλτα με την μικρή Αριάδνη κάνοντας τροχάδην, ενώ πίσω τους με το αυτοκίνητο κινείται ο αδελφός της Κωνσταντίνας, Λευτέρης.

Ο αδελφός της αγαπημένης παρουσιάστριας, την βιντεοσκοπεί λέγοντας στον Νεκτάριο Αλεξάνδρου, σύζυγο της Κωνσταντίνας, πως ξεκίνησε να την «δουλεύει» και πως το στοίχημα ισχύει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λευτέρης Ευριπίδου είναι personal trainer, ο οποίος από ό,τι φαίνεται έχει τώρα αναλάβει την αδελφή του.

Δείτε τα βίντεο:  


]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Δεν μπορούμε να επιλέγουμε για συζήτηση ένα από τα έξι κεφάλαια του πλαισίου Γκουτέρες, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, λέγοντας παράλληλα «ας συζητήσουμε όλα τα κεφάλαια μαζί».

BEST OF TOTHEMAONLINE