Εξωφρενική ΚΑΦΡΙΛΑ: Οπαδοί της Μπέτις ευχήθηκαν… θάνατο στον προπονητή της Σεβίλλης που έχει λευχαιμία (ΒΙΝΤΕΟ)

Εξωφρενική ΚΑΦΡΙΛΑ: Οπαδοί της Μπέτις ευχήθηκαν… θάνατο στον προπονητή της Σεβίλλης που έχει λευχαιμία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεπέρασαν κάθε όριο οπαδοί της Μπέτις, οι οποίοι ευχήθηκαν θάνατο στον προπονητή της Σεβίλλης, ο οποίος πάσχει από λευχαιμία.

Και μάλιστα αυτό συνέβη με σύνθημα που ακούστηκε στη διάρκεια του ντέρμπι ανάμεσα στις γυναικείες ομάδες των δύο συλλόγων.

Ο Χοακίν Καπαρός μίλησε δημόσια για την ασθένειά του πριν από μερικές ημέρες, καθώς ήδη είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Ο ίδιος ο προπονητής της Σεβίλλης τόνισε ότι αισθάνεται καλά και ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν τον εμποδίζει να κάθεται κανονικά στον πάγκο της ομάδας.

«Αυτή τη νύχτα θα πεθάνει ο Καπαρός» ήταν το ντροπιαστικό σύνθημα που ακούστηκε από τους οπαδούς της Μπέτις.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Οι επερχόμενες βουλευτικές Τον Μάιο, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις αναμετρήσεις του παρελθόντος. Δεν πρόκειται απλώς για μια διαδικασία ανανέωσης της λαϊκής εντολής, αλλά για μια κρίσιμη καμπή, που ενδέχεται να επανακαθορίσει τους συσχετισμούς δυνάμεων και να αναδιαμορφώσει τον κομματικό χάρτη. Το πολιτικό σύστημα, δείχνει να εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης ρευστότητας, όπου οι βεβαιότητες καταρρέουν και οι ισορροπίες μετακινούνται.

BEST OF TOTHEMAONLINE