Τι και εάν απουσιάζουν αρκετοί βασικοί παίκτες, δεν αλλάζει… Πιθανό σχήμα και ποιοι διεκδικούν θέση

Τι και εάν απουσιάζουν αρκετοί βασικοί παίκτες, δεν αλλάζει… Πιθανό σχήμα και ποιοι διεκδικούν θέση

Με προβλήματα πάει στη Λεμεσό η ΑΕΚ για να αντιμετωπίσει η ώρα 17:00 στο Τσίρειο Στάδιο την ΑΕΛ στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της β΄ φάσης του πρωταθλήματος για τον α΄ όμιλο της Α΄ κατηγορίας.

Ο προπονητής, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, δεν μπορεί να υπολογίζει για διάφορους λόγους στους Χέφελ, Τέτε, Σάστρε, Σίλβα και Λαρένα.

Έτσι, με δεδομένο ότι δεν θα έχει στη διάθεση του ο Ιδιάκεθ αυτή την πεντάδα παικτών, ο Ισπανός κόουτς προορίζει να συνεχίσει να παρατάσσει το ίδιο σύστημα 3-4-3 με τον Τόνιο κάτω από τα δοκάρια, Καταλά, Γκονζάλεθ και Μοϊσόφ η τριάδα στην άμυνα, Κάσες και Τρουγιόλς στον χώρο του κέντρου, με Σουάρες και Αντωνιάδη στα άκρα της μεσαίας γραμμής, με επιθετική τριπλέτα τους Ακοράν, Γιάννου και Τρισκόφσκι.

Θέση στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ διεκδικούν οι Γκαρσία, Ακίνο και Τολεμές.

Στόχος δεν είναι άλλος για την ΑΕΚ από το να δώσει συνέχεια στις νίκες που συνάμα θα αυξήσει τη διαφορά από τον έναν στους τέσσερις βαθμούς από την 4η ΑΕΛ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE