Στο Βουκουρέστι για το Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας της ΕΕ ο Κωνσταντίνου Ιωάννου

Στο Βουκουρέστι για το Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας της ΕΕ ο Κωνσταντίνου Ιωάννου

Ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου μεταβαίνει τη Κυριακή στο Βουκουρέστι, όπου θα συμμετάσχει στο Άτυπο Συμβούλιο των Υπουργών Υγείας της ΕΕ, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Ρουμανικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, στις 14-15 Απριλίου 2019.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, που αναμεταδίδει το ΓΤΠ, τους Ευρωπαίους Υπουργούς Υγείας θα απασχολήσουν, μεταξύ άλλων, θέματα, όπως η καθολική πρόσβαση των ασθενών στα φάρμακα, το θέμα της Ηπατίτιδας, ενώ θα εξεταστούν τρόποι για εφαρμογή της Ευρωπαϊκής Οδηγίας που αφορά στη διασυνοριακή ιατροφαρμακευτική κάλυψη.

Στο περιθώριο της συνεδρίας του Άτυπου Συμβουλίου, ο κ. Ιωάννου θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους ομολόγους του από την Ελλάδα και το Βέλγιο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE