Ο Ασάνζ είναι έτοιμος να συνεργαστεί με τις εισαγγελικές αρχές της Σουηδίας

Ο Ασάνζ είναι έτοιμος να συνεργαστεί με τις εισαγγελικές αρχές της Σουηδίας

Το άσυλο του ιδρυτή των WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο δεν ήταν ποτέ σχετικό με την αποφυγή των κατηγοριών σεξουαλικής επίθεσης στην Σουηδία, επειδή συνεργάστηκε με την εισαγγελία, πριν την τοποθέτηση της υπόθεσης αυτής, στο αρχείο.

Ο ίδιος είναι έτοιμος να συνεργαστεί ξανά, στην περίπτωση που η υπόθεση ανοίξει και πάλι, σύμφωνα με σημερινή δήλωση της δικηγόρου του, Τζένιφερ Ρόμπινσον.

“ Όλοι αυτοί οι άνθρωποι λένε ότι κρύβεται από την δικαιοσύνη της Σουηδίας. Αν ήταν έτσι, γιατί δεν βγήκε έξω από την πρεσβεία πριν από δύο χρόνια, όταν η υπόθεση κατέπεσε; Αν (οι σουηδικές αρχές) επιλέξουν να ανοίξουν ξανά [την υπόθεση] είναι μία ξεχωριστή ερώτηση και θα την αντιμετωπίσουμε, αλλά είμαστε απόλυτα θετικοί να απαντήσουμε σε αυτές τις ερωτήσεις όταν προκύψουν,” δήλωσε χαρακτηριστικά η Ρόμπινσον σε συνέντευξή της στο Sky News.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE